SMARTsize for men

smartsize me boekManager. Je bedrijf uit de crises, en jij?! Ik daag je uit!
Programma 12 weekse challenge

Ben je er klaar mee om in control te zijn op je werk, maar geen grip te hebben op je lijf? Is het belangrijk om voor het behalen van de persoonlijke doelen te werken aan je gezondheid en gewicht?

Ik bied met de SMARTsize methode een passende oplossing voor mannen die volop in het leven staan.

 

Wat is SMARTsize?

Een methode om effectief en blijvend af te vallen met normaal eten. Dus geen shakes, pillen, etc. Je kunt blijven genieten van je eten. De methode is wetenschappelijk bewezen. Je leert stap voor stap om je eetgewoonten te veranderen en om structureel minder te gaan overeten. Je ontwikkelt een gezonde eet- en leefstijl door gebruik te maken van management technieken. Het programma is voor iedereen goed vol te houden, zonder hongergevoel of kcal of punten te tellen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deelnemers met overgewicht door SMARTsize grip krijgen op de hoeveelheid die zij eten en vervolgens afvallen. De deelnemers zijn in 12 weken gemiddeld 6% van het lichaamsgewicht afgevallen (ongeveer 5 kg). SMARTsize is een wetenschappelijk onderbouwde afvalmethode (met managementtechnieken) en is ontwikkeld door de Vrije Universiteit Amsterdam.

John: “SMARTSIZE ME is goed toe te passen tijdens het werken. Ik ben al de nodige kilo’s kwijt en voel met een stuk fitter en energieker.

Het programma bestaat uit 6 onderdelen:

  1. Intakegesprek: Tijdens dit individuele gesprek meet ik je gewicht, BMI, energie behoefte, etc. Daarnaast nemen we een vragenlijst door op het gebied van gezondheid, leefstijl, eet- en beweegverleden, motivatie en verwachtingen. We bespreken wat voor jou haalbare doelen zijn.
  2. Boek SMARTSIZE ME, ‘een slimme manier om maat te houden’ (Uitgeverij Scriptim). Gezondheidswetenschappers Ingrid Steenhuis en Maartje Poelman laten samen met verandermanagement-expert Wil Overtoom zien hoe de hedendaagse omgeving je eetgewoonten negatief beïnvloedt en hoe je dit kunt veranderen.
  3. Gedurende de challenge zijn er 5 begeleidingsconsulten waarin ik je persoonlijk coach naar een blijvende verandering aan de hand van bewezen managementtechnieken.
  4. Praktijk ervaring door zelf te koken: Je gaat in je eigen omgeving een aantal lekkere gerechten bereiden die minder energie bevatten. Je leert technieken en vaardigheden om gerechten zo klaar te maken dat ze minder energie bevatten, en bovendien lekker zijn.

Op de website www.portiecoaching.nl vind je meer over SMARTsize. Ook zijn er filmpjes te vinden op www.youtube.com (zoekterm smartsize).

Kosten

Het totaalpakket kost €295 inclusief het boek.

Vergoeding zorgverzekeraar: NEEM DE TIJD voldoet aan alle eisen die de beroepsvereniging stelt. Hierdoor is het bij de meeste zorgverzekeraars mogelijk om gehele of gedeeltelijke vergoeding te krijgen. Deze investering in jezelf kost je dan uiteindelijk niets, maar levert je wel veel op!

Voor meer informatie Eefke Barneveld (Project-)manager en voedingscoach 06-12757457