Wie zijn wij?

Diederick Lanzing is mindfulnesstrainer bij NEEM DE TIJD. Daarnaast is hij als geestelijk verzorger werkzaam in een tweetal verpleeghuizen van Laurens. Behalve zijn (theologische) achtergrond in de zorg, heeft hij als bouwkundig ingenieur ook een technische achtergrond. Zijn werkstijl is daarmee zowel menselijk en betrokken als systematisch en zorgvuldig.  Regelmatig begeleidt hij mindfulnessbijeenkomsten in de verpleeghuiszorg. In zijn werk als mindfulnesstrainer en als geestelijk verzorger draait het om presentie en niet-oordelende aandacht.

Betrokken en zorgvuldige aandacht,
zijn de kernwaarden van waaruit ik werk.

Met zijn post-HBO opleiding tot mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht is hij een gecertificeerd mindfulnesstrainer MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Naast de gangbare groepstrainingen is hij gespecialiseerd in individuele mindfulnesstraining. Hiervoor heeft hij succesvol de opleiding iMBCT (individuele Mindfulness Based Cognitive Therapy) gedaan aan het Centrum voor Mindfulness in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen

Diederick is  als categorie 1 trainer geregistreerd bij de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen).

 

Eefke Barneveld heeft ruime ervaring in het hogere management van de gezondheidszorg en is sterk in organiseren. Haar aandachtsgebieden zijn bedrijfsvoering, verandermanagement, ICT en innovatie.

Haar manier van werken is open, enthousiast en respectvol. Zij krijgt energie van het werken met mensen. De afgelopen jaren heeft zij diverse coachingsopleidingen gevolgd met als specialisatie “stressreductie en burnout”, “mindful eten en emotie eten”, “Mindful Analysis” en “vitaliteit en duurzaaminzetbaar”.

Ik ben enthousiast in coaching en
voedingscoaching. In mijn houding
ben ik open, aandachtig en respectvol.

“Ik sta positief in het leven. In mijn praktijk zie ik mensen opbloeien door oprechte aandacht en een persoonlijke aanpak. Mijn passie is het werken met mensen en ze daarbij tot bloei te laten komen, zowel in werk als privé. Mijn hele leven heb ik al een passie voor voeding. Niet alleen door van voeding te genieten, maar ook door opleidingen, eigen ervaringen en verschillende functies in de gezondheidszorg. Ik vind voeding in relatie met emoties erg boeiend en heb mij hierin de afgelopen jaren gespecialiseerd. De laatste uitbreiding in de praktijk is ‘Kind en (op) voeding’ en ‘De overgang en voeding’.”