Mindfulness training Zwijndrecht

Zoek je mindfulness training Zwijndrecht. Wil je meer rust in je leven? Of wil je meer aandacht in je leven en meer kunnen genieten van de mooie dingen? Ervaar je werkdruk of andere druk of spanning in je leven? Heb je last van stress of burn-out? Zoek je balans in je leven? Bij NEEM DE TIJD ben je welkom.

mindfulness training zwijndrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulnessprogramma’s

NEEM DE TIJD biedt verschillende mindfulnessprogramma’s aan:

  • 8-weekse mindfulnesstraining MBSR
    In deze training leer je omgaan met spanning en wordt je stress de baas. In de training gaat het vooral om praktische mindfulness oefeningen. In elke sessie staan bewegingsoefeningen, concentratieoefeningen of zitmeditatie centraal. De theorie en jouw leer- en aandachtspunten komen aan de orde in de nabespreking van jouw ervaringen bij het oefenen. Door actieve mindfulnessoefening ontwikkel je veerkracht in je leven en gaat je kwaliteit van aandacht vooruit. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze achtweekse groepstraining ook effectief is voor mensen die last hebben van burnout. De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur en een stiltedag na sessie 6.
  • 8-weekse individuele mindfulnesstraining MBSR/iMBCT
    Om uiteenlopende redenen kan een individuele mindfulness training beter bij je passen. Het is voor jou bijvoorbeeld lastig om een groep deel te nemen. Of de data en tijden van de groepstraining komen je ongelegen. In een op individuele training aangepast programma volg je hetzelfde programma van de groepstraining. Echter de sessies duren 1 uur en er is geen stiltedag. Een individuele training is evenzeer effectief als een groepsprogramma, blijkt uit onderzoek.
  • GRATIS mindfulnessworkshop. Geïnteresseerd in mindfulnesstraining? Deze geheel vrijblijvende workshop duurt 1 uur en vindt plaats wanneer het jou uitkomt. In de workshop krijg jij in drie stappen helder wat mindfulnesstraining bij NEEM DE TIJD jou persoonlijk gaat opleveren. Bovendien maak je direct kennis met de oefeningen en met de trainer. Je volgt de workshop individueel, maar je kunt ook anderen meenemen (er is ruimte voor maximaal 3 personen).

 

Informatie aanvragen Inschrijven

 

Mindfulness training Zwijndrecht volgen?

Wil je meer informatie over mindfulness bij NEEM DE TIJD of wil je je inschrijven voor één van onze programma’s? We nemen zo snel mogelijk contact me je op. Als je het wenst geven we je graag informatie in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons praktijkadres bevindt zich vlak bij de Van Brienenoordbrug. Voor meer informatie over mindfulness training Zwijndrecht bij NEEM DE TIJD zie www.neemdetijd.com

Over de trainer

Diederick Lanzing is als (categorie 1) mindfulness trainer MBSR geregistreerd bij beroepsvereniging VMBN.
Hij staat als gecertificeerd trainer individuele mindfulnesstraining (iMBCT) vermeld bij het Centrum voor Mindfulness. Naast zijn praktijk werkt hij als geestelijk verzorger in twee verpleeghuizen in Rotterdam.