Onze mindfulnesstraining gepubliceerd in For You magazine

Meer rust, meer genieten

Herken jij de impact van onrust, spanning of stress in je leven? Of zou je graag meer van het leven willen genieten, zoals het jou elke dag gegeven wordt?  Dan is mindfulnesstraining  iets voor jou. Bij NEEM DE TIJD kun je deze training als groepstraining en als individuele training volgen. Misschien kan ik je enthousiasmeren met mijn onderstaande artikel dat ik publiceerde in het najaarsnummer van For You magazine.

groepstraining of individuele mindfulnesstraining

Wil je liever deelnemen aan de groepstraining? De eerstvolgende mindfulnesstraining bij NEEM DE TIJD start op woensdagavond 18 januari 2017 om 19:30 uur. Locatie: yogastudio 2 Balance Yoga

Bij NEEM DE TIJD kun je de mindfulnesstraining ook individueel doen, als je liever niet in een groep deel neemt. De sessie vinden plaats wanneer jou het beste uitkomt. Je kunt bovendien gelijk beginnen!
Locatie: Priamsingel 175, Capelle aan den IJssel (nabij de Van Brienenoordbrug)

vergoeding

Trainer Diederick Lanzing is als mindfulnesstrainer geregistreerd in de hoogste categorie. Daarom vergoeden verschillende zorgverzekeraars (een deel van) de training. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar de training ook vergoed? Kijk dan op Zorgwijzer.

 

Informatie aanvragen Inschrijven

artikel mindfulnesstraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *